Приближенный синтез оптимального управления квазилинейными стохастическими дифференциальными уравнениями с малым параметром и пуассоновскими возмущениями - Ясинский, В.К.; Ясинская, Л.И.; Антонюк, С.В. (Кибернетика и системный анализ, 2008)
Одержано послідовні наближення до оптимального керування квазілінійною системою стохастичних диференціально-функціональних рівнянь із пуассонівськими збурюваннями з квадратичним функціоналом якості.