Вплив конкурентоспроможністі банку на розвиток економіки України - Журавльова, Т.О.; Назаркіна, Л.І. (Економічні інновації, 2013)
Проаналізовано стратегії розвитку банківської системи України в посткризовий період, викладено порядок формування конкурентного середовища комерційного банку. Проведено аналіз впливу конкурентоспроможності банку на розвиток економіки України. Strategies for development of the Ukrainian banking system in post-crisis period are analyzed; approach to forming of competitive environment is outlined. Authors analyze the impact of a bank’s competitiveness on the development of the Ukrainian economy.