Рівень фінансування інноваційної діяльності в Україні - Карпенко, А.В. (Економічні інновації, 2013)
У статті проаналізовано рівень фінансування наукової та інноваційної діяльності в Україні, структуру джерел фінансування. Визначено результати інноваційної діяльності. Запропоновано обґрунтовані напрями розвитку інноваційної діяльності. In the article analysed the level of financing scientific and innovative activity in Ukraine, the structure of funding sources. The analysed results of innovative activity. The offered a grounded directions of development of innovative activity.