Эффективность жизненного цикла товара - Копосов, Г.А. (Економічні інновації, 2013)
У роботі викладено підхід до розширення поняття ефективність за рахунок введення чинника - термін життя речі. При такому підході ми отримуємо можливість обчислювати ефективність різних речей як площа сектора одного і того ж кола. In this paper consists approach to the widening of the notion of efficiency due to the introduction of the factor - term of life of things. With this approach, we are able to calculate the effectiveness of different things as the sector of one and the same circle.