Институциональная среда государственно-частного партнерства в морских портах - Афанасьева, О.К. (Економічні інновації, 2013)
Досліджено структуру інституційного середовища державно-приватного партнерства в морських портах шляхом виділення елементів організаційного, економічного, правового, фінансового, інформаційного забезпечення, наявність яких дає змогу діагнозувати зовнішнє середовище партнерства та забезпечує його ефективну реалізацію. The structure of the institutional environment of public-private partnership in seaports is examined, through the allocation of elements of organizational, economic, legal, financial, information support. The presence of these elements gives the possibility to diagnose the external environment of partnership and ensure its effective implementation.