Формування та реалізація інноваційного потенціалу як основа сталого розвитку підприємства - Мєшкова-Кравченко, Н.В.; Мєшков, О.Ю. (Економічні інновації, 2013)
Розглянуто особливості формування та реалізації потенціалу як необхідної умови забезпечення сталого розвитку підприємства в сучасних умовах. Вказано на доцільність інноваційного підходу при формуванні всіх складових потенціалу підприємства. Окреслено напрямки ефективного використання ресурсного потенціалу на підприємствах харчової промисловості. The features of formation and realization of potential as a necessary condition of sustainable development of enterprises in modern conditions are considered. The feasibility of an innovative approach in the formation of all components of potential of enterprise is specified. The directions of efficient use of resource potential in the food industry enterprises are outlined.