Стан продуктивності праці у сільському господарстві України - Васильєва, О.О. (Економічні інновації, 2013)
В статті наведені результати досліджень щодо рівня та перспектив розвитку сільськогосподарської галузі України. Запропоновані напрями зростання продуктивності праці через вдосконалення механізмів оплати праці, розвиток соціально-культурної сфери та кадрове забезпечення. The results of studies concerning the development prospects of the Ukrainian agricultural sector are described in the article. The directions on how to improve the labour productivity growth using the reimbursement mechanisms for the development of social and cultural facilities and staff are offered.