Інформаційне забезпечення як інструмент прогнозування та планування переходу до сталого розвитку підприємства - Вольська, О.М.; Миколайчук, Н.С. (Економічні інновації, 2013)
Розглянуто вплив інформаційного забезпечення на сталий розвиток сучасного підприємства за умов використання таких економічних інструментів, як прогнозування та планування; виявлено значущість інформації для отримання кращих результатів управління діяльністю суб’єкта господарювання. Influence of the informative providing is considered on steady development of modern enterprise at the terms of the use of such economic instruments, as prognostication and planning; meaningfulness of information is educed for the receipt of the best results of management of subject of menage activity.