Система ситуаційних чинників посилення конкурентоспроможності підприємств роздрібної торгівлі - Окландер, М.А. (Економічні інновації, 2013)
Розглянуто сутність та зміст ситуаційних чинників поведінки споживача в роздрібній торгівлі. Обґрунтовано, що міцні конкурентні позиції займають підприємства роздрібної торгівлі, які комплексно використовують ситуаційні чинники посилення конкурентоспроможності. Essence and maintenance of situatioonal factors of behavior of consumer are considered in a retail business. Reasonably, that strong competition positions occupy the enterprises of retail business, that use the situatioonal factors of strengthening of competitiveness complex.