Реформування земельних відносин в умовах трансформаційних зрушень - Галушкіна, Т.П.; Сидорченко, Т.Ф.; Криницька, О.О. (Економічні інновації, 2013)
Розглядаються процеси розвитку земельних відносин на засадах «зеленої» економіки як пануючої ідеології сучасного розвитку суспільства. Визначаються основні напрямки формування ринку землі та земельно-майнового комплексу з врахуванням принципів екологізації та державно-приватного партнерства. The processes of land relations on the principles of "green" economy as the dominant ideology of modern society are considered. The basic directions of land market and land-property complex, taking into account the principles of ecological and public-private partnerships are defined.