Розвиток трудового потенціалу машинобудівного підприємства - Слепухіна, І.Д. (Економічні інновації, 2013)
В статті розглянуто сутність людини як найважливішого елементу виробничого процесу на підприємстві. Запропоновані види процесу навчання на машинобудівному підприємстві. In this article the essence of man as the most important element of the manufacturing process at the plant is considered. The types of studying process at the machine-building plant were proposed.