Чинники, динаміка і структура зовнішньоторговельної діяльності підприємств України - Крикунова, В.М.; Фомішин, С.В. (Економічні інновації, 2013)
Досліджено основні динамічні та структурні параметри зовнішньоторговельної діяльності вітчизняних підприємств. Визначено чинники її розвитку та основні напрями підвищення ефективності експортно-імпортних операцій підприємств. The basic dynamic and structural parameters of foreign trade activity of domestic enterprises are investigated. Factors of its development and the main approaches of increase of efficiency of enterprises’ export-import operations as well are examined.