Стратегические ориентиры развития инновационного потенциала предприятий в условиях неопределенности - Крючковский, В.В.; Шарко, А.В. (Економічні інновації, 2013)
З позиції системного аналізу розглянуто стратегічні орієнтири розвитку інноваційної діяльності в короткостроковому та довгостроковому інтервалі функціонування виробництва. From the perspective of system analysis considered strategic goals of innovation in the short and long range operation of production.