Проблеми сумісного впливу зовнішніх та внутрішніх факторів на конкурентоспроможність продукції вітчизняних виробників - Софієнко, А.В. (Економічні інновації, 2013)
Розглянуто основні характеристики, проблеми функціонування та розвитку національних підприємств-виробників продуктів дитячого харчування. Виконано аналіз ринку та асортименту цієї продукції. Сформовано матрицю співвідношення об’єктивної та суб’єктивної якості. Analyzed the main characteristics, problems in the functioning and development of national enterprises - manufacturers of baby food. The analysis of the market and the range of these products. Matrix formed by the ratio of the objective and subjective quality.