Аналіз та прогнозування інноваційного розвитку машинобудівного підприємства - Накотенко, В.О.; Якимчук, Т.В.; Вольвач, І.Ю. (Економічні інновації, 2013)
У статті розглянуто сучасний стан та проблеми розвитку машинобудівного підприємства. Обґрунтовано шляхи та доцільність впровадження інновацій на підприємстві. The article reviewed the current state of innovation development of machine building enterprise. The ways of its further development and feasibility of innovation in the enterprise are proved.