Стратегічні пріоритети і механізми розвитку текстильної промисловості та її сировинної бази - Наумова, Л.М. (Економічні інновації, 2013)
Розглянуто концептуальні засади формування стратегії розвитку текстильної промисловості та її сировинної бази, яка може бути покладена у основу галузевих програмних документів. Визначено організаційно-економічні засади реалізації стратегічних напрямків розвитку. Conceptual Principles of the strategy development of the textile industry and its raw materials, which can be laid in the basis of sectoral policy documents. Defined organizational and economic principles of the strategic directions of development.