Методический подход к оценке конкурентоспособности предприятия - Некрасова, Л.А.; Сакалы, В.Я. (Економічні інновації, 2013)
У статті представлено основні методичні підходи до оцінки конкурентоспроможності підприємства, які допоможуть визначити рівень сталого розвитку України та її регіонів. За результатами проведеного аналізу запропоновано методичний підхід до оцінки конкурентоспроможності, сутність якого, полягає у використанні одиничного і комплексного показника конкурентоспроможності. This article presents the main methodological approaches to the assessment of competitiveness that will help determine the level of sustainable development of Ukraine and its regions. The results of the analysis suggested a variety of valuation techniques competitiveness, the essence of which is to use a single and comprehensive measure of competitiveness.