Рушійні сили стійкого розвитку промислового підприємства - Шандова, Н.В. (Економічні інновації, 2013)
В статті досліджено основні фактори впливу на розвиток промислового підприємства з урахуванням складових стійкого розвитку, визначено їх типологію відповідно до груп факторів виробництва. The article studies the main factors of influence on the development of industrial enterprises with consideration of components of sustainable development, defined their typology according to the groups of factors of production.