Моделювання оптимального співвідношення інтегральних значень в системі гештальтів - Шелухін, П.Г. (Економічні інновації, 2013)
Описано завершальний етап створення системи гештальтів як моделі прийняття управлінських рішень в умовах невизначеності. Наведено алгоритм та схеми визначення та розрахунку оптимального співвідношення цільових гештальтів. Відображено повний цикл функціонування системи гештальтів. The final phase of the gestalt’s system developing as a model of decision-making under condition of uncertainty is described. The algorithm and schemes of identification and calculation of the optimal combinations of target gestalts are given. The full cycle of gestalt system functioning is demonstrated.