Наслідки для українських авіакомпаній від включення авіації до європейської системи торгівлі викидами - Штець, В.С. (Економічні інновації, 2013)
Проаналізовано регуляторну політику Європейського Союзу в сфері торгівлі викидами парникових газів, а саме основних елементів Директиви Європейського Союзу 2008/101/ЕС, та її вплив на впровадження економічних інструментів обмеження викидів парникових газів в секторі міжнародної цивільної авіації, зокрема України. Analysis of the regulatory policy of the European Union in the field of greenhouse gas emissions trading, namely the basic elements of the EU Directive 2008/101/ES and its impact on the implementation of economic instruments for limiting greenhouse gas emissions in the sector of international civil aviation, including Ukraine.