Общий метод построения уравнений кривых и поверхностей в неявной форме с помощью интерлинации и интерфлетации функций - Литвин, О.Н.; Ткаченко, А.В.; Литвин, О.О. (Кибернетика и системный анализ, 2011)
Запропоновано загальний метод побудови рівнянь кривих складеної форми OD (x, y) =0 та рівнянь поверхонь складеної форми OG (x, y, z) = 0 у неявному вигляді, у яких функції OD (x, y) та OG (x, y, z) належать заданому класу диференційовності. Метод істотно використовує інтерлінацію та інтерфлетацію функцій. Розглянуто приклад.