О разработке программного обеспечения задач оптимального проектирования теплоэнергетических установок - Лаптин, Ю.П.; Журбенко, Н.Г.; Левин, М.М.; Волковицкая, П.И. (Кибернетика и системный анализ, 2011)
Проаналізовано основні проблеми створення математичного і програмного забезпечення задач оптимального проектування теплоенергетичних котлоагрегатів. Описано підходи до їх вирішення, особливості програмної реалізації. Наведено результати апробації програмних засобів.