Laterna magica і системи літературного кровообігу - Зарівна, Т.П. (Слов’янський світ, 2013)
Рецензія на книгу: Корбич Г. Захід, Польща, Росія в літературно-критичному дискурсі раннього українського модернізму. Вибрані аспекти рецепції.  – Познань, 2010. – 334 с.