Відгомін пісень віщого Бояна - Ярмак, В.І. (Слов’янський світ, 2013)
Рецензія на книгу: Булахов М. Г. «Слово о плълку Игоревѣ» в переводах на славянские языки ХІХ–ХХ вв. – Мінск : Беларус. навука, 2013. – 360 с.