ХV Міжнародний з’їзд славістів - Микитенко, О.О. (Слов’янський світ, 2013)
20–27 серпня 2013 року в Мінську (Білорусь) відбувся ХV Міжнародний з’їзд славістів (далі – МЗС). У З’їзді, який проходив під патронатом Ради Міністрів Республіки Білорусь, взяли участь понад 550 науковців із 34 країн світу.