Правове регулювання ринку алкоголю на українських землях Російської імперії ХІХ ст. - Білівненко, С. (Науковi записки. Збiрник праць молодих вчених та аспiрантiв, 2011)
Стаття присвячена правовому регулюванню державою та органами місцевого
самоврядування ринку виробництва та продажу алкоголю на території українських земель
Російської імперії другої половини ХІХ ст. Статья посвящена правовой регуляции государством и органами местного
самоуправления рынка производства и продажи алкоголя на территории украинских
земель Русской империи второй половины ХІХ ст. The article is devoted to the legal regulation of state and local government market
production and sale of alcohol in the Ukrainian lands of the Russian Empire the second half of
the nineteenth century.