Формулярні списки як джерело з історії чиновництва Азовської губернії - Олененко, А. (Науковi записки. Збiрник праць молодих вчених та аспiрантiв, 2011)
Стаття присвячена вивченню формулярних списків чиновників Азовської губернської
канцелярії, визначенню специфіки створення, побутування документів та особливостей
еволюції їх формуляру, аналізу інформативних можливостей послужних списків, який
дозволив реконструювати та персоніфікувати чиновницький склад Азовської губернської
канцелярії. Статья посвящена изучению формулярных списков чиновников Азовской губернской
канцелярии, определению специфики создания, функционирования документов и
особенностей эволюции их формуляра, анализу информативных возможностей
послужных списков, который позволил реконструировать и персонифицировать
чиновнический состав Азовской губернской канцелярии. The article is dedicated to the study of the official lists of the Azov province office’s
officials, to the defining of their creation and functioning’s specificity and the particularities of
their intrinsic structure, to the analysis of the official lists’ informative potential, which allow us
to reconstruct and personify the staff of the Azov province office.