Первісний, актуалізований і потенційний масиви комплексу документів самопроголошеного краю ОУН(б) “Одеса” (Волинь, кінець 1945 – перша половина 1949 рр.) - Ковальчук, В. (Науковi записки. Збiрник праць молодих вчених та аспiрантiв, 2011)
У статті досліджено первісний, актуалізований і потенційний масиви комплексу
документів самопроголошеного краю ОУН(б) “Одеса”. В статье исследованы первичный, актуализированный и потенциальный массивы
документального комплекса самопровозглашенного края ОУН(б) “Одесса” . Initial, actualized and potential massifs of the complex of sources on a separate structure of
the OUN(b) insurgent movement (“Odesa” krai) are investigated.