Україніка в Архіві Університету Гумбольдта (Берлін, Німеччина). Матеріали до біографії професора доктора Івана Мірчука - Бурім, Д. (Науковi записки. Збiрник праць молодих вчених та аспiрантiв, 2011)
В публікації досліджується україніка в Архіві Університету Гумбольдта (Берлін,
Німеччина), розглядаються матеріали до біографії професора Івана Мірчука. В публикации исследуется украиника в Архиве Университета Гумбольдта (Берлин,
Германия), исследуются материалы к биографии профессора Ивана Мирчука. Ukrainika in the Humboldt University Archives (Berlin, Germany) is analyzed; materials to
the biography of Professor Ivan Mirchuk are examined.