Історія менонітських колоній півдня України в українських дисертаційних дослідженнях сучасності (кінець XX – початок XXI ст.) - Бєлікова, М.; Стьопченко, Е. (Науковi записки. Збiрник праць молодих вчених та аспiрантiв, 2011)
Стаття присвячена аналізу проблем, які вивчались в українських дисертаційних
дослідженнях з історії менонітських колоній Півдня України наприкінці ХХ – на початку
ХХІ ст. Статья посвящена анализу проблем, которые изучались в украинских диссертационных
исследованиях по истории меннонитских колоний Юга Украины в конце ХХ – начале
ХХI вв. The article is dedicated to analyze problems that were researched in Ukranian doctoral
researches of history of Меnnonites Colonies of the South Ukraine in the end of XX – at the
beginning of XXI century.