«Папка 48»: політичне замовлення чи історичне джерело? - Кравченко, М. (Науковi записки. Збiрник праць молодих вчених та аспiрантiв, 2011)
Стаття досліджує нещодавно оприлюднений канадським істориком Т.Кузьо документ
під умовною назвою «папка 48», аналізує його автентичність та значення для дослідження
української історії кінця ХХ ст. Статья исследует недавно обнародованный канадським историком Т.Кузё документ
под условным названием «папка 48», анализирует его автентичность и значение для
исследования украинской истории конца ХХ в. The article probes the document under the conditional name «folder 48», which was recently
published by the Canadian historian T.Kuzio, analyses its originality and value for the research
of Ukrainian history of the end of XX century.