Мультикультуралізм: теоретичні і практичні аспекти - Дрожжина, С. (Політичний менеджмент, 2008)
У статті розглядаються теоретичні і практичні
аспекти сучасного мультикультуралізму як одного з чинників
демократизації суспільства.