Бібліографічний покажчик Григорія Дем'яна - Підгорна, Л. (Інститут народознавства НАН України, 2009)
Рецензія на книгу: Дем'ян Григорій. Бібліографічний покажчик / Упоряд. В.Сокіл, Г.Сокіл.- Львів, 2009.- 207 с.