Політична наука в Україні: дисертаційний аспект - Кармазіна, М. (Політичний менеджмент, 2008)
Минає п’ятнадцять років з часу захисту в Україні першої дисертації з політичних наук. За цей період ми, представники вітчизняної політичної науки, мало обмінювалися думками щодо наших здобутків і прорахунків – регулярної комунікації між рядовими учасниками процесу фактично немає. З урахуванням цього пропоную свій погляд на ситуацію, яка склалася на такому важливому напрямі розвитку політичної науки, як підготовка і захист дисертацій.