Проблема бюрократії в неоконсервативній концепції - Рудницька, Н. (Політичний менеджмент, 2008)
Еволюція державотворчих процесів в Україні робить
актуальним ретроспективний аналіз основних західних
концепцій, пов’язаних з моделями державного управління.