Методи підвищення рівня властивостей сплавів (Вісник НАН України, 2001)
Президія НАН України розглянула на своєму засіданні стан та перспективи досліджень, спрямованих на підвищення рівня властивостей сплавів шляхом фізико-хімічної дії на них у рідкому стані та в процесі кристалізації. З доповіддю виступив директор Фізико- технологічного інституту металів та сплавів НАН України академік НАНУ В. Л. Найдек.