70-річчя члена-кореспондента НАН України О. Д. Федоровського (Вісник НАН України, 2001)
10 січня виповнилося сімдесят років відомому вченому в галузі гідрофізики та
аерокосмічних досліджень Землі, завідувачу відділу Центру аерокосмічних досліджень
Землі Інституту геологічних наук НАН України члену-кореспонденту НАНУ Олександру
Дмитровичу Федоровському.