50-річчя члена-кореспондента НАН України О. О. Коноваленка (Вісник НАН України, 2001)
27 лютого виповнилося п'ятдесят років відомому вченому в галузі астрофізики і радіоастрономії, лауреату Державної премії СРСР члену-кореспонденту НАН України Олександру Олександровичу Коноваленку.