Обговорюються проблеми Дунайського біосферного заповідника - Волошин, В. (Вісник НАН України, 2001)
За пропозицією Національного комітету України з програми ЮНЕСКО «Людина і біосфера» Президія НАН України розглянула питання «Про діяльність Дунайського біосферного заповідника НАН України».