80-річчя академіка НАН України В. О. Єфімова (Вісник НАН України, 2001)
5 березня виповнилося вісімдесят років відомому вченому в галузі чорної металургії і
ливарного виробництва академіку НАН України Віктору Олексійовичу Єфімову.