90-річчя члена-кореспондента НАН України О. М. Боголюбова (Вісник НАН України, 2001)
25 березня виповнилося дев'яносто років видатному історику математики, механіки та математичного природознавства, вченому-механіку члену-кореспонденту НАН України Олексію Миколайовичу Боголюбову.