Римо-католицизм у контексті релігійних шукань українців - Недавня, О. (Вісник НАН України, 2001)
Напередодні візиту в Україну Папи Івана Павла ІІ особливо актуалізувалися дослідження,
пов'язані з осмисленням місця Римо-Католицької Церкви у релігійному житті нашого
суспільства. Яким був вектор її розвитку в Україні? Скільки католиків серед наших
співвітчизників? Хто вони?