Політика екологізації та активізації економічної діяльності суб’єктів господарювання агропромислового комплексу України - Андрєєва, Н.М.; Козловцева, В.А. (Економічні інновації, 2014)
У статті розглянуто змістовне визначення сутності екологізації агропромислового комплексу; встановлено закономірності генезису економічної політики держави в умовах екологізації господарської діяльності в АПК; проаналізовано ринкову політику у досліджуваній сфері; визначено маркетингові орієнтири розвитку АПК. The article deals with the definition of a meaningful nature of greening agriculture; the regularity of the genesis of economic policy in terms of greening economic activity in the agricultural sector; marketing policy analysis in the study area; defined marketing benchmarks in the agricultural sector of Ukraine.