Інституційні механізми підвищення ефективності використання потенціалу малого підприємництва - Бутенко, А.І.; Шлафман, Н.Л. (Економічні інновації, 2014)
У статті досліджено закордонний досвід впровадження інституційних механізмів підвищення ефективності використання потенціалу малого підприємництва та запропоновано адаптацію для вітчизняних умов механізму «дорожніх карт». The article investigates foreign institutional mechanisms more efficient use of the potential of small businesses and suggests adaptation to local conditions, the mechanism of "road maps".