Сучасний стан та напрями вдосконалення справляння місцевих податків і зборів України - Волохова, М.П. (Економічні інновації, 2014)
У статті надано сучасний стан та проблеми місцевого оподаткування в Україні до і після прийняття Податкового кодексу, розглянуто досвід розвинених країн щодо місцевих податків і зборів, запропоновано можливі напрямі вдосконалення реформування окремих місцевих податків в Україні. In the article the modern state and problems of local taxation are given in Ukraine to and then acceptance of the Internal revenue code, experience of the developed countries is considered in relation to community charges and collections, the possible are offered direction of perfection of reformation of separate community charges in Ukraine.