Адаптація світової практики побудови системи земельно-майнових відносин в Україні - Галушкіна, Т.П.; Сидорченко, Т.Ф. (Економічні інновації, 2014)
В статті розглянуто основоположні принципи регулювання земельно-майнових відносин в країнах Євросоюзу і США, існуючі види обмежених майнових прав на земельні ділянки в зарубіжних країнах. The article examines the basic principles of land-property relations in the European Union and the United States regulation and also existing limited property rights to land in foreign countries.