Сценарна модель оцінки впливу підвищення рівня капіталізації на економічне зростання регіонів Українського Причорномор’я - Горячук, В.Ф. (Економічні інновації, 2014)
В статті розглянута сценарна модель оцінки впливу зростання ва-лового нагромадження, іноземних інвестицій, людського капіталу та ефективності державного управління на економічне зростання регіонів Українського Причорномор’я, визначені домінанти цього процесу. Considered model for evaluating the impact of the growth of gross for-eign investment, human capital and good governance on economic growth of regions Ukrainian Black Sea. Identified the dominant of this process.