Оцінка бюджетної ефективності програм підтримки малого бізнесу - Гавриленко, Н.В.; Гришина, Н.В. (Економічні інновації, 2014)
В статті розглянуто теоретичні і практичні питання бюджетної ефективності державної підтримки малого та середнього бізнесу. Запропоновано механізм розрахунку коефіцієнту бюджетної ефективності. Доведено існування прямої залежності між обсягом фінансування програм підтримки малого та середнього бізнесу та обсягом податкових відрахувань від даного сектору економіки. The article considers the theoretical and practical issues of budgetary efficiency of the state support of small and medium business. The mechanism of calculation of budget efficiency. We prove the existence of a direct relationship between the volume of financing programs to support small and medium business and the amount of taxes from this sector.