Італійський вплив на україномовні інтернет-газети в Італії - Дель Ґаудіо, С. (Слов’янський світ, 2014)
Стаття є продовженням циклу досліджень, присвячених впливу італійської мови та культури на журналістський дискурс та тексти україномовних газет в Італії. Статья является продолжением цикла исследований, посвященных влиянию итальянского языка и культуры на журналистский дискурс и тексты украиноязычных газет в Италии. The article provides an analysis of the language specifi city of Ukrainian electronic press in Italy.