Обобщенный оператор Грина импульсной краевой задачи с переключениями - Бойчук, А.А.; Чуйко, С.М. (Інститут математики НАН України, 2007)
Одержано конструктивні умови існування та побудовано узагальнений оператор Гріна для побудови розв'язків нетерової лінійної крайової задачі для системи звичайних диференціальних рівнянь з перемиканнями та імпульсним впливом у критичному та некритичному випадках. We obtain constructive existence conditions and build a generalized Green’s operator for constructing solutions of a Noetherian linear boundary-value problem for a system of ordinary differential equations with switchings and impulsive effects in the critical and noncritical cases.